Hvem vi er

Cleanaroo er en mindre familiedrevet virksomhed med en stærk miljøbevidst profil og dybe rødder i rengøringsbranchen.

Efter mange år i branchen, har vi set det som en naturlig udvikling at starte vores eget firma, hvor vores ekspertise og erfaring står i spidsen for vores foretagende. Derudover har vi også ønsket at etablere en rengøringsvirksomhed, som i højere grad fokuserer på og arbejder med vores miljøansvar. Dette betyder, at Cleanaroo ApS kan tilbyde et bredt udvalg af professionelle rengøringsydelser til virksomheder og til private, som er skånsomme for miljøet. Og naturligvis til en rimelig pris.

Vores medarbejdere

Hos Cleanaroo  er vi overbeviste om, at et stærkt, glad og sammentømret team er en uundværlig del af en sund virksomhed. Derfor tager vi godt hånd om vores medarbejdere med ordentlige arbejdsforhold og god kommunikation. Vi indgår løbende i dialog for at sikre, at vores medarbejdere trives hos os, samtidig med, at de har det der skal til, for at yde den bedst mulige service for vores kunder.

Tillid og gensidig respekt danner grundlaget for Cleanaroo ApS, og vores medarbejdere er kendetegnet ved en høj faglighed og grundig rengøring. Derudover vægter vi også pålidelighed og det gode humør. Disse forskellige kvalifikationer er tilsammen med til at sikre, at Cleanaroo ApS kan vedligeholde en høj tilfredsheds hos vores kunder.