Vores værdier

Ansvar

Hos Cleanaroo ApS tager vi ansvar for vores kunder, vores medarbejder og vores naturomgivelser. Vi mener, at vi er forpligtet til at gøre, hvad vi kan, når det handler om miljøet. Derfor er en stærk miljøbevidsthed en grundlæggende kvalitet i vores virksomhed, og vi bestræber os på at træffe grønne valg for at minimere potentielle miljøaftryk på vores omgivelser.

Vores grønne, bæredygtige tilgang har været en del af Cleanaroos DNA siden vi startede, og denne tilgang udarter sig i flere konkrete tiltag i virksomheden. Disse tæller blandt andet, at:

  • Vi undgår så vidt muligt plast i vores remedier

  • Vi vælger genanvendt plast, når brugen af plastik er nødvendig

  • Vi bruger udelukkende kemikaliefri rengøringsmidler, når det er muligt

  • Vores medarbejdere har et indgående kendskab i korrekt håndtering og eventuel bortskaffelse af restprodukter efter brug af kemikalier

  • Vi tilbyder ydelser, eksempelvis implementering af affaldsløsninger, som sikre en korrekt sortering og optimering af genanvendelse af affald

Derudover holder vi os opdateret på nye grønne løsninger i branchen, og vurderer løbende, hvordan vi som virksomhed kan blive bedre til at passe på vores miljø og ressourcer.

Omhu

Omhu anser vi som en forlængelse af vores grønne filosofi – vi er omhyggelige med vores ansvar for miljøet, og vi er lige så omhyggelige i vores tilgang til vores rengøringsopgaver og kunder. Vi møder vores kunder, hvor de er, og vi ved også, at ingen opgaver er ens. Derfor imødekommer vi så vidt muligt vores kunders unikke behov.

Vi tilbyder pålidelig, rettidig og omhyggelig rengøring til en fornuftig pris, og går individuelt til værks, når handler om at møde vores kunders behov. Med denne tilgang forsøger vi at sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger. Dette gør også, at vi er gode til at vedligeholde længerevarende rengøringsaftaler med forskellige virksomheder.